Získávání dat pro multimediální prezentace cestovních kanceláří - Kopl, Martin; Šubrta, Václav; Pavlíček, Antonín, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Zhodnocení internetové prezentace vybraných tuzemských cestovních kanceláří zejména z hlediska interaktivity a využívání multimediálních prvků. Návrh možných řešení, jak získávat potřebná data pro tyto prezentace a jaké úskalí může s sebou toto získávání dat přinášet. Metody pro srovnávání webů cestovních kanceláří, cílový segment, ke kterému se srovnávání vztahuje a samotný výběr konkrétních cestovních kanceláří. Srovnávání internetových stránek cestovních kanceláří dle stanovených kritérií. Řešení hlavního nedostatku, chybějící multimediální a interaktivní prezentace
Vedoucí práce: Václav Šubrta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; bachelor's theses