Trvale udržitelný rozvoj, jeho charakteristika a význam - Blažek, Ivan; Jeníček, Vladimír, 1932-; Pohl, M.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Snaha o konkretizaci a metodologii v abstraktních představách o trvale udržitelném rozvoji. Současné pohledy na podstatu udržitelného rozvoje a vymezení pojmů. Možnosti jeho měření
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses