Mezinárodní rozvojová pomoc a spolupráce - Presslová, Lucie (2006)
Obecně o mezinárodní rozvojové pomoci a spolupráci. Mezinárodní organizace a fondy pro mezinárodní rozvojovou pomoc. Rozvojová spolupráce České republiky