Mezinárodní rozvojová pomoc a spolupráce - Presslová, Lucie; Němečková, Tereza, 1979-; Borstrom, A.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Obecně o mezinárodní rozvojové pomoci a spolupráci. Mezinárodní organizace a fondy pro mezinárodní rozvojovou pomoc. Rozvojová spolupráce České republiky
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní instituce a organizace; rozvojová pomoc; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; international institutions and organizations; development assistance; bachelor's theses