Stanovení hodnoty společnosti Polabské mlékárny, a.s. - Heller, Tomáš (2006)
Důvody oceňování podniku. Metody oceňování podniku. Představení společnosti Polabské mlékárny a.s. Základní údaje o ocenění společnosti