Stanovení hodnoty společnosti Polabské mlékárny, a.s. - Heller, Tomáš; Scholleová, Hana, 1964-; Novák, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Důvody oceňování podniku. Metody oceňování podniku. Představení společnosti Polabské mlékárny a.s. Základní údaje o ocenění společnosti
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; master's theses