Indie - její hospodářství a vývoj na přelomu 20. a 21. století - De Castro, Tereza (2006)
Postavení Indie ve světové ekonomice. Současné silné a slabé stránky indické ekonomiky. Význam sektoru informačních technologií a služeb pro indickou ekonomiku