Indie - její hospodářství a vývoj na přelomu 20. a 21. století - De Castro, Tereza; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Pohl, M.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Postavení Indie ve světové ekonomice. Současné silné a slabé stránky indické ekonomiky. Význam sektoru informačních technologií a služeb pro indickou ekonomiku
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: *ekonomika; zahraniční vztahy; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Indie; foreign relations; bachelor's theses; India