Regionální operační programy nový nástroj v oblasti strukturálních fondů - Doležalová, Klára (2006)
Systém implementace strukturálních fondů Evropské unie v České republice. Dosavadní zkušenosti v rámci společného regionálního operačního programu. Analýza připravovaných regionálních operačních programů