Regionální operační programy nový nástroj v oblasti strukturálních fondů - Doležalová, Klára; Abrhám, Josef; Svobodová, Z.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Systém implementace strukturálních fondů Evropské unie v České republice. Dosavadní zkušenosti v rámci společného regionálního operačního programu. Analýza připravovaných regionálních operačních programů
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: strukturální fondy; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; structural funds; bachelor's theses