Finanční analýza společnosti Český Telecom, a.s. - Uldrichová, Marie; Boukal, Petr, 1962-2022; Henkl, Dan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Zdroje finanční analýzy. Metody finanční analýzy. Analýza absolutních a rozdílových ukazatelů. Charakteristika společnosti
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses