Rozvoj principu Fair Trade v České republice - Dernerová, Monika; Adamcová, Lenka; Svobodová, Z.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Cíle a standardy konceptu Fair Trade. Hlavní mezinárodní Fair Trade organizace. Vznik a vývoj Fair Trade v ČR.
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses