Porovnání webových stránek tří vybraných měst EU - Kocot, Kryštof; Toman, Prokop, 1942-; Dudová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Novodobé komunikační prostředky. Webové stránky ve veřejné správě. Hodnocení města Bonn, Janov a Barcelona
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: emoce; World Wide Web; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; emotions; World Wide Web; bachelor's theses