Výzkum spotřebitelského vnímání cen se zaměřením na cenové prahy - Procházková, Lenka (2006)
Práce zkoumá vnímání cen, jejich přijatelnost pro spotřebitele, vnímanou cenu – cenové úrovně, akceptovatelné ceny, jakou cenovou úroveň spotřebitel preferuje, cenové relace – podmíněné komparace ceny – odhad ceny ostatních výrobků na základě stanovené ceny jednoho produktu. Nejlepší značka u spotřebitele. Podle čeho se spotřebitelé rozhodují při nákupu a rozdílnosti ve vnímání cen u jednotlivých skupin spotřebitelů