Výzkum spotřebitelského vnímání cen se zaměřením na cenové prahy - Procházková, Lenka; Kališová, Libuše, 1947-; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Práce zkoumá vnímání cen, jejich přijatelnost pro spotřebitele, vnímanou cenu – cenové úrovně, akceptovatelné ceny, jakou cenovou úroveň spotřebitel preferuje, cenové relace – podmíněné komparace ceny – odhad ceny ostatních výrobků na základě stanovené ceny jednoho produktu. Nejlepší značka u spotřebitele. Podle čeho se spotřebitelé rozhodují při nákupu a rozdílnosti ve vnímání cen u jednotlivých skupin spotřebitelů
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses