Segmentace na trhu jogurtů - Vacek, Jan (2006)
Cílem práce je na základě vybraných metod a s použitím primárních i sekundárních údajů odhalit podstatné diference mezi spotřebiteli na trhu jogurtů. Tyto diference pak použít k odkrytí segmentů, rozvoji jejich profilu a určení atraktivity těchto segmentů. Doporučení pro další marketingové aktivity na daném trhu