Ocenění podniku Pacovské strojírny, a.s. - Kupsová, Dita; Scholleová, Hana, 1964-; Urbanová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Stanovení hodnoty nově vzniklé společnosti Pacovské strojírny, a.s., která vznikne fúzí společností Pacovské strojírny, a.s. a Pacovské strojírny - Trading, s.r.o. Popsán základní teoretický rámec oceňování, používané nástroje a metody při oceňování. Zjištění hodnoty podniku bylo provedeno výnosovou metodou, modelem DCF do equity. Strategická a finanční analýza fúzovaných podniků, jejichž výstupy byly použity při sestavování finančního plánu
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; master's theses