Prístupy k hodnoteniu lokalizácie diaľnic - Pinček, Tomáš; Macháček, Jaroslav; Čihák, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Historie výstavby dálnic v Československu a ČR. Důvody výstavby a pravidla pro lokalizaci dálnic. Základní strategie v oblasti dopravy GEPARDI a metody, které je možno použít při rozhodování o výběru koridoru dálničního tahu nebo o prioritě výstavby mezi jednotlivými tahy
Vedoucí práce: Jaroslav Macháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses