Oceňování nemovitostí - Nikodýmová, Andrea (2006)
Základní pojmy při oceňování nemovitostí, potřebné podklady pro oceňování nemovitostí, metody stanovení hodnoty nemovitostí. Administrativní ocenění rodinného domu s příslušenstvím a pozemky. Součástí administrativního ocenění je nález, popis jednotlivých oceňovaných objektů, jejich výměra, hodnocení a ocenění. Shrnutí dosažených výsledků, porovnání administrativní a tržní ceny a posouzení odlišností obou cen