Oceňování nemovitostí - Nikodýmová, Andrea; Heřman, Jan; Janeček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Základní pojmy při oceňování nemovitostí, potřebné podklady pro oceňování nemovitostí, metody stanovení hodnoty nemovitostí. Administrativní ocenění rodinného domu s příslušenstvím a pozemky. Součástí administrativního ocenění je nález, popis jednotlivých oceňovaných objektů, jejich výměra, hodnocení a ocenění. Shrnutí dosažených výsledků, porovnání administrativní a tržní ceny a posouzení odlišností obou cen
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: katastr nemovitostí; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; cadastres; master's theses