Analýza kulturního prostředí vybrané země z hlediska marketingu životní styl mladé čínské generace, jak je oslovit a zaujmout - Svoboda, Jan; Koudelka, Jan; Kališová, Libuše, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Vývoj kulturního prostředí mezi nejmladší generací v Číně. Srovnání tradičních hodnot se změnami, které se odehrávají ve společnosti v současnosti a přibližují je tak podobě ve vyspělých státech. Z vyhodnocení vyplývá, že mladou čínskou generaci lze oslovit pomocí médií, především televizního vysílání a internetu a ovlivnit tak jejich nákupní chování
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: kultura; mládež; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; Čína; culture; youth; master's theses; China