Procesní analýza společnosti Technika denního světla s.r.o. - Růžička, Tomáš (2006)
Základní pojmy procesního řízení a procesů a situace jejich využívání v současnosti. Některé metodiky procesního reengineeringu a některé IT nástroje, jež podporují procesní řízení firem. Empirická studie toho, jak se střední podnik potýká s transformací svých funkčních struktur na procesně orientované, včetně změny organizační struktury, nákladových modelů a informačně technologické základny