Procesní analýza společnosti Technika denního světla s.r.o. - Růžička, Tomáš; Mikovcová, Hana, 1959-; Král, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Základní pojmy procesního řízení a procesů a situace jejich využívání v současnosti. Některé metodiky procesního reengineeringu a některé IT nástroje, jež podporují procesní řízení firem. Empirická studie toho, jak se střední podnik potýká s transformací svých funkčních struktur na procesně orientované, včetně změny organizační struktury, nákladových modelů a informačně technologické základny
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: procesní management; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; process management; master's theses