Systém hodnocení pracovníků ve společnosti Glaverbel Czech, a.s. - Šedivcová, Jitka (2006)
Systém hodnocení pracovníků ve společnosti Glaverbel Czech, a.s. v kontextu celkové personální práce v podniku. Zjišťováno, zda má systém všechny náležitosti a zda navazuje na ostatní personální činnosti, jak systém vnímají pracovníci společnosti a zda má pro ně motivační charakter. Na závěr jsou uvedena doporučení na zefektivnění systému