Rizikový a rozvojový kapitál - Zámečníková, Jana; Kopalová, Helena; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Teorie a metody finanční analýzy. Společnost SAG EMG Elektro s.r.o. Bonitní a bankrotní modely. Ukazatel EVA
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: rizikový kapitál; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; venture capital; master's theses