Ocenění podniku Firma, s.r.o. - Hauser, Vladimír (2006)
Ocenění JHP, s.r.o. Určení hodnoty společnosti metodou DCF (FCFF) na základě předcházející strategické, finanční analýzy a sestaveného finančního plánu