Ocenění podniku Firma, s.r.o. - Hauser, Vladimír; Scholleová, Hana, 1964-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Ocenění JHP, s.r.o. Určení hodnoty společnosti metodou DCF (FCFF) na základě předcházející strategické, finanční analýzy a sestaveného finančního plánu
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses