Systémy pro správu dokumentů (DMS) ve státní správě - Horník, Jiří (2006)
Systémy pro podporu správy dokumentů (DMS) a jejich využití v prostředí státní správy. Technologické i organizační aspekty práce s dokumenty v tomto prostředí. Související legislativa. Praktické otázky řešeny na základě případových studií z české praxe