Systémy pro správu dokumentů (DMS) ve státní správě - Horník, Jiří; Střížová, Vlasta, 1946-; Ranš, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Systémy pro podporu správy dokumentů (DMS) a jejich využití v prostředí státní správy. Technologické i organizační aspekty práce s dokumenty v tomto prostředí. Související legislativa. Praktické otázky řešeny na základě případových studií z české praxe
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: spisová služba; státní správa; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; records management; state administration; master's theses