Analýza postavení společnosti Mithras s.r.o. na českém trhu - Král, Tomáš (2006)
Problematika postavení MSP na českém trhu, nejprve obecně a dále v aplikaci na společnost Mithras s.r.o. Popis MSP a nejdůležitější souvislosti strategické analýzy. Návrhy a doporučení ke zlepšení současné situace