Analýza postavení společnosti Mithras s.r.o. na českém trhu - Král, Tomáš; Černá, Jitka; Dědina, Jiří, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Problematika postavení MSP na českém trhu, nejprve obecně a dále v aplikaci na společnost Mithras s.r.o. Popis MSP a nejdůležitější souvislosti strategické analýzy. Návrhy a doporučení ke zlepšení současné situace
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses