Analýza veřejné finanční podpory výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů na základě zákona č. 180/2005 Sb. - Nachtigalová, Marika (2006)
Podpora výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů. Principy přímé a nepřímé podpory výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů. Principy, na jejichž základě stanovuje Energetický regulační úřad minimální výkupní ceny. Pro konkrétní projekt je spočtena minimální cena produkce