Analýza veřejné finanční podpory výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů na základě zákona č. 180/2005 Sb. - Nachtigalová, Marika; Geuss, Erik, 1963-; Knápek, Jaroslav, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Podpora výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů. Principy přímé a nepřímé podpory výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů. Principy, na jejichž základě stanovuje Energetický regulační úřad minimální výkupní ceny. Pro konkrétní projekt je spočtena minimální cena produkce
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: elektřina; alternativní energetické zdroje; aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electricity; alternative energy sources; bachelor's theses