Oceňování nemovitostí - Denková, Petra (2006)
Vymezení základních pojmů, které se v oblasti oceňování nemovitostí běžně používají. Administrativní a tržní ocenění, z jakých podkladů oba způsoby vycházejí a jakých metod využívají pro zjištění ceny. Ocenění rodinného domu s příslušenstvím a pozemky administrativní metodou