Oceňování nemovitostí - Denková, Petra; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Vymezení základních pojmů, které se v oblasti oceňování nemovitostí běžně používají. Administrativní a tržní ocenění, z jakých podkladů oba způsoby vycházejí a jakých metod využívají pro zjištění ceny. Ocenění rodinného domu s příslušenstvím a pozemky administrativní metodou
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses