Získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti Sun Microsystems Czech, s.r.o. - Woclawková, Anna (2006)
Získávání a výběr zaměstnanců. Získávání a výběr zaměstnanců v nadnárodní společnosti. Charakteristika společnosti Sun Microsystems Czech