Získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti Sun Microsystems Czech, s.r.o. - Woclawková, Anna; Václavková, Lucie, 1978-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Získávání a výběr zaměstnanců. Získávání a výběr zaměstnanců v nadnárodní společnosti. Charakteristika společnosti Sun Microsystems Czech
Vedoucí práce: Lucie Václavková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses