Work & Life Balance - Work & Family audit (komparácia vybraných európskych štátov) - Karpatyová, Jana (2006)
Stejné příležitosti a jejich realizace. Vysvětlení pojmu Berufundfamilie audit. Komparace vybraných evropských států