Work & Life Balance - Work & Family audit (komparácia vybraných európskych štátov) - Karpatyová, Jana; Beroušek, Petr, 1952-; Nejedlo, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Stejné příležitosti a jejich realizace. Vysvětlení pojmu Berufundfamilie audit. Komparace vybraných evropských států
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses