Vývoj a súčasnosť írskej ekonomiky a jej postavenie v rámci EÚ - Petráš, Miroslav; Jeníček, Vladimír, 1932-; Svobodová, Z.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Základní charakteristika Irska. Hospodářský vývoj do r. 1987 a ekonomika v 90. letech. Postavení Irska v EU
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: *ekonomika; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses