Finanční analýza - Marečková, Markéta; Kislingerová, Eva, 1950-; Hořínek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Pojem finanční analýzy. Metody finanční analýzy. Stavebnictví jako odvětví. Finanční analýza společnosti PSP-GDS, s.r.o.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; stavebnictví; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; construction industry; master's theses