Aspekty zavedení elektronických voleb - Janata, Pavel; Toman, Prokop, 1942-; Volráb, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Požadavky na inernetové volby. Společenské aspekty a principy demokratických voleb. Bezpečnostní aspekty internetových voleb. Případy implementace elektronických voleb
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: demokracie; elektronické podnikání; internet; volby; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; democracy; electronic business; Internet; elections; bachelor's theses