Vnitropodnikové směrnice v MSP a jejich návrh pro konkrétní firmu - Zahradil, Pavel (2006)
Představení firmy Data Credit. Směrná účtová osnova a účtový rozvrh. Vyžadované a doporučované vnitropodnikové směrnice. Návrh směrnic pro firmu Data Credit. Hodnocení spokojenosti zákazníků