Vnitropodnikové směrnice v MSP a jejich návrh pro konkrétní firmu - Zahradil, Pavel; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Představení firmy Data Credit. Směrná účtová osnova a účtový rozvrh. Vyžadované a doporučované vnitropodnikové směrnice. Návrh směrnic pro firmu Data Credit. Hodnocení spokojenosti zákazníků
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví; procesní management; vnitropodnikové směrnice; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; accounting; process management; corporate regulations; master's theses