Jak si založit podnik daňové hledisko - Získalová, Tereza (2006)
Obecná charakteristika daní. Volba předmětu podnikání. Volba právní formy podnikání. Podnikatelské daně a politické prostředí ČR. Zdanění v ČR v mezinárodním srovnání