Jak si založit podnik daňové hledisko - Získalová, Tereza; Dvořáček, Jiří, 1947-; Klierová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Obecná charakteristika daní. Volba předmětu podnikání. Volba právní formy podnikání. Podnikatelské daně a politické prostředí ČR. Zdanění v ČR v mezinárodním srovnání
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: daně; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; taxation; master's theses