Finanční analýza podniku Qualichem, spol. s r.o. - Slabá, Kateřina (2006)
Pojem finanční analýza. Profil společnosti Qualichem. Významné momenty v letech 2002-2005. Horizontální a vertikální analýza. Pravidla financování. Analýza pracovního kapitálu. Porovnání podniku s vývojem v rámci oboru