Finanční analýza podniku Qualichem, spol. s r.o. - Slabá, Kateřina; Hnilica, Jiří, 1976-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Pojem finanční analýza. Profil společnosti Qualichem. Významné momenty v letech 2002-2005. Horizontální a vertikální analýza. Pravidla financování. Analýza pracovního kapitálu. Porovnání podniku s vývojem v rámci oboru
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses