Marketing neziskových organizací - Dlasková, Martina; Zamazalová, Marcela; Pavlasová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Nezisková organizace a její fungování. Financování neziskových organizací. Marketing a jeho funkce v organizaci. Český neziskový sektor v kontextu Evropy
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: marketing; neziskový sektor; sociální marketing; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing; nonprofit sector; social marketing; master's theses