Regionalismus ve vnějších vztazích Austrálie - Švecová, Kateřina (2006)
Charakteristika vnějších ekonomických vztahů Austrálie. Regionalismus v podání Austrálie. Dohoda o bližších hospodářských vztazích mezi Austrálií a Novým Zélandem